Visita del Papa a Barcelona

papabarcelona“El cartell de la visita del Papa a Barcelona evoca la seva actitud d’acollir i abraçar tots els qui ens reunirem amb ell. El lema convida a sortir de casa, dels pobles i ciutats i a dirigir-nos a la Sagrada Família per trobar-nos amb el Papa, on l’acollirem i ens acollirà i ens enriquirà amb el seu magisteri, confirmant-nos en la fe, que és un dels seus serveis específics i molt importants. El cartell parla del Papa i del Temple de la Sagrada Família. Recorda la figura de Pere, el primer dels apòstols, i la persona de Gaudí, anomenat per alguns “El Dant de l’arquitectura”. El cartell situa la Sagrada Família enmig de la ciutat, ja que es troba al centre de Barcelona, i es compleix així el somni de Gaudí. És una presència de Déu, és un santuari urbà, que s’insereix en el rovell de l’ou de la vida dels barcelonins. El cartell convida a ser amb el Papa pels carrers per on passarà en els seus desplaçaments durant el vespre del dia 6 i tot el dia 7 de novembre”. (Cardenal Lluís Martínez Sistach a Catalunya Cristiana)

Si vols seguir amb detall el viatge del Papa per les nostres terres, amb el programa d’allò que farà cada dia, visita la pàgina

papasf

O bé la pàgina oficial que ha elaborat la Conferència Episcopal Espanyola

papanov

O pots visitar els tres articles que he penjat amb el material elaborat pel Departament de Pastoral de la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya). Concretament els apartats dedicats a presentar una unitat didàctica per a Educació Secundària Obligatòria, Batxillerat i Cicles Formatius. És el material pensat per a situar la persona del Papa en el context de la comunitat catòlica catalana.

Visita del Papa a Barcelona (I)

Visita del Papa a Barcelona (II): “La aventura de la verdad”

Visita del Papa a Barcelona (III): Institut Nen Déu

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s